Woonwinkel boordevol artikelen met ervaring


Adres

Prismalaan-West 21
2665 PC Bleiswijk

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer

De regionale woonwinkel voor slimme kopers in de regio Zoetermeer

Niet ver van de snelweg ligt centraal gelegen de weekend woonwinkel van Walther woninginrichting in Zoetermeer. Bij deze 750 m2 tellende unieke woonwinkel worden voor ronduit scherpe prijzen woninginrichting artikelen met ervaring aangeboden, die afkomstig zijn van woning ontruimingen. Het hoeft waarschijnlijk geen betoog, dat het assortiment van Walther woninginrichting om deze reden per weekend sterk varieert. De mensen van Walther woningontruiming (het dochterbedrijf van Walther woninginrichting) weten namelijk nooit wat voor spullen men tijdens een ontruiming tegenkomt. Dat hangt sterk af van de kwaliteit van de inboedel en het type woningen dat men die week heeft moeten ontruimen. Ondanks deze onzekerheid is een bezoek aan onze bijzondere woonwinkel boordevol artikelen met ervaring, altijd de moeite van een bezoek waard.

Assortiment woonwinkel Walther woninginrichting Zoetermeer

Wat mag u verwachten wanneer u in het weekend een bezoek brengt aan onze bijzondere woonwinkel in Zoetermeer? Het antwoord is veel. Allereerst kunt u gratis voor de deur parkeren. In onze bijzondere woonwinkel Zoetermeer, die op de eerste verdieping gevestigd is, vindt u onder andere: bankstellen, tafels, stoelen, kasten, dressoirs, bedden, eethoeken, bureaus, schilderijen, lampen, koelkasten, woonaccessoires, wasmachines, brocante, design en vintage spullen. Kom met het hele gezin, want ook voor jonge kinderen en tieners hebben wij een aantrekkelijk assortiment. Zo hebben wij vaak originele vintage kleding, speelgoed, boeken, cd’s en apparatuur met ervaring. Soms zitten er spelcomputers bij die slechts enkele maanden oud zijn en vrijwel nieuwe smartphones. Maar ook hier geldt, dat het aanbod in onze bijzondere woonwinkel niet te voorspellen valt.

Kom dit weekend ook naar onze bijzondere woonwinkel Zoetermeer

Bij Walther woninginrichting vindt u uitsluitend woninginrichting artikelen met ervaring, die uit woningontruimingen komen van ons dochterbedrijf Walther woningontruiming. Ook vindt u bij ons in beperkte mate artikelen die wij zelf selectief opkopen. Het assortiment van Walther woninginrichting verschilt wekelijks sterk, omdat wij wekelijks woninginrichting artikelen krijgen aangeleverd. Veel bezoekers weten dat en komen regelmatig terug.

Bent u op zoek naar betaalbare en unieke wooninspiratie met ervaring? U bent van vrijdag t/m zondag van harte welkom bij Walther woninginrichting Zoetermeer.