Tweedehands winkel Walther woninginrichting


Adres

Prismalaan-West 21
2665 PC Bleiswijk

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer
Tweedehands winkel

De tweedehands winkel voor Zoetermeer Den Haag Delft Rotterdam Bleiswijk

De tweedehands winkel van Walther woninginrichting Zoetermeer is niet alleen voor mensen met een kleinere beurs een uitkomst. Mensen die houden van brocante, design en vintage spullen uit de jaren zestig, zeventig en tachtig vinden bij ons vaak voor een Low budget prijs een artikel waar ze al jaren naar op zoek zijn. Hoe dat mogelijk is?

Wekelijks nieuwe artikelen in onze tweedehands winkel Zoetermeer

Onze tweedehands winkel in Zoetermeer heeft maar liefst een oppervlakte van 750 m2. Door bewust voor een sobere inrichting zonder poeha te kiezen kunnen wij onze prijzen ronduit laag houden. En het assortiment van onze tweedehands winkel in Zoetermeer kan per week sterk verschillen, dankzij de wekelijks aanvoer van nieuwe artikelen en spullen.

Bezoek wekelijks de webwinkel van Walther woninginrichting

Tweedehands winkel Walther woninginrichting beschikt over een overzichtelijke en toegankelijke webwinkel. Deze webwinkel wordt wekelijks uitgebreid met brocante, design en vintage spullen uit de jaren zestig, zeventig en tachtig en interessante artikelen die wij die week binnen hebben gekregen. Wanneer u een artikel in de webwinkel wilt kopen kunt u dit reserveren.

Spelregels webshop tweedehands winkel Walther woninginrichting

U kunt spullen en artikelen in de webshop van Walther woninginrichting maximaal 3 dagen reserveren. Daarna worden zij weer vrijgegeven voor verkoop. Wanneer de spullen of artikelen bezorgd moeten worden is dat tegen een marktconforme vergoeding mogelijk. Walther woninginrichting beschikt over een eigen bezorgdienst.

De voordelige tweedehands winkel voor ‘in en om het huis’

Bij Walther woninginrichting vindt u scherp geprijsde artikelen en spullen voor ‘in en om het huis’. Van vrijdag tot met zondag bent u met het gehele gezin van harte welkom in onze ruim opgezette winkel en kunt u 24/7 onze webwinkel bezoeken. Tevens is het mogelijk buiten de vaste openingstijden een afspraak te maken.