Tweedehands winkel Walther woninginrichting Zoetermeer


Adres

Rokkeveenseweg-Zuid 180
2718 ER Zoetermeer

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer
Tweedehands winkel

De tweedehands winkel voor Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer

De tweedehands webwinkels van Walther woninginrichting Zoetermeer zijn niet alleen voor mensen met een kleinere beurs een uitkomst. Mensen die houden van brocante, design en vintage spullen uit de jaren zestig, zeventig en tachtig vinden bij ons vaak voor een Low budget prijs een artikel waar ze al jaren naar op zoek zijn. Hoe dat mogelijk is?

Wekelijks nieuwe artikelen in onze tweedehands webwinkels

De artikelen en spullen in onze tweedehands webwinkels op Facebook, Instagram of Marktplaats verschillen wekelijks sterk. Hier zijn 2 redenen voor aan te wijzen. Dankzij de steeds maar stijgende populariteit van onze webwinkels wordt er ronduit veel verkocht. Daarnaast krijgen wij wekelijks van ons moederbedrijf Walther woningontruiming Zoetermeer de betere artikelen en spullen aangeleverd voor de verkoop.

Bezoek wekelijks onze webwinkels op Facebook, Instagram en Marktplaats

Walther woninginrichting Zoetermeer beschikt over overzichtelijke en toegankelijke webwinkels op Facebook, Instagram of Marktplaats . Deze webwinkels worden wekelijks uitgebreid met brocante, design en vintage spullen uit de jaren zestig, zeventig en tachtig en interessante artikelen die wij die week binnen hebben gekregen van ons moederbedrijf Walther woningontruimingen Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Walther woninginrichting beschikt over eigen bezorgdienst

Ziet u een artikel in onze tweedehands winkel dat u aanspreekt? Bestel of koop dit dan direct, want anders vist u gegarandeerd achter het spreekwoordelijk net. Wanneer de spullen of artikelen bezorgd moeten worden is dat tegen een marktconforme vergoeding mogelijk. Walther woninginrichting Zoetermeer beschikt namelijk over een eigen bezorgdienst.

Kopen op afspraak en mogelijkheid voor 30 minuten ongestoord winkelplezier

Bent u op zoek naar nog meer woninginrichting artikelen? Maak dan een exclusieve afspraak voor 30 minuten ongestoord winkelplezier in het magazijn van onze tweedehands winkel in Zoetermeer. Voorwaarde is altijd: Van tevoren een afspraak maken! Heeft u geen afspraak gemaakt, dan kunnen en mogen wij u beslist niet helpen!