Tweedehands schapenleren zitmeubels


Adres

Prismalaan-West 21
2665 PC Bleiswijk

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer
Tweedehands schapenleren zitmeubels

Wisselende collectie schapenleren design bankstellen en stoelen

Dankzij de intensieve samenwerking met ons zusterbedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen en bedrijven in de Randstad, krijgen wij met grote regelmaat tweedehands schapenleren zitmeubels aangeleverd. U moet dan denken aan luxe banken en fauteuils, eetkamerstoelen en hockers van zeer hoge kwaliteit. Het komt soms zelfs voor dat de schapenleren zitmeubels nog geen jaar oud zijn, omdat de laatste bewoner is overleden. Om deze reden varieert ons assortiment tweedehands schapenleren zitmeubels wekelijks en kunnen wij u nooit vertellen wat we de komende week krijgen aangeleverd.

Gratis zoekopdracht tweedehands schapenleren zitmeubels

Wanneer u op zoek bent naar bepaalde luxe tweedehands schapenleren zitmeubels zoals schapenleren banken en stoelen, leg dan een vrijblijvende zoekopdracht bij ons neer. Zodra wij de tweedehands schapenleren zitmeubels binnenkrijgen waarnaar u op zoek bent geven wij u een bericht. Natuurlijk kunt u ook onze veel bezochte webwinkel bezoeken. Alleen loopt u dan het risico, dat u achter het spreekwoordelijk net vist. Het duurt namelijk enkele dagen voordat een artikel in onze goed bezochte webwinkel wordt geplaatst. Bovendien plaatsen wij slechts een selectie van alle artikelen die wij binnenkrijgen in onze webwinkel!

Zo onderhoudt u tweedehands schapenleren meubels

Er is feitelijk geen verschil tussen het onderhoud van tweedehands schapenleren zitmeubels en nieuwe schapenleren zitmeubels. Mocht blijken dat uw tweedehands schapenleren zitmeubel langere tijd niet is onderhouden, dan adviseren wij u gedurende meerdere dagen een dun laagje speciale bijenwas aan te brengen en daarna weer uit te wrijven. U doet dit net zo lang tot uw schapenleren meubels weer gaan glanzen. Daarna behandelt u de tweedehands schapenleren meubels op dezelfde wijze als nieuwe meubels. Advies: 1 per 2 maanden inwrijven met speciale bijenwas en 15 minuten in laten trekken.

Wij kopen ook schapenleren meubels op

Bent u van plan om uw huidige schapenleren meubels te verkopen? Wij komen als schapenleren zitmeubels specialist graag bij u langs wanneer uw tweedehands schapenleren zitmeubels nog in goede staat verkeren. Voor meer informatie kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoon 06 – 1517 9315.