Retro Vintage Design meubels bij Walther woninginrichting


Retro vintage design meubels

Wekelijks wisselende collectie retro vintage design meubels

Steeds meer liefhebbers van retro, vintage of design meubels mogen wij als klant verwelkomen. Niet alleen liggen onze aantrekkelijke prijzen hier ten grondslag aan, maar ook de vrijwel wekelijkse aanvoer van retro, vintage en design meubels maakt een bezoek aan onze webwinkels op Facebook, Instagram en Marktplaats beslist de moeite waard.

Thuis retro vintage design meubels zoeken en bestellen

Sinds kort beschikt Walther woninginrichting Zoetermeer ook over overzichtelijke webwinkel op Facebook, Instagram en Marktplaats. In deze webwinkels plaatsen wij in principe alle retro vintage design meubels die wij nieuw hebben binnengekregen van ons moederbedrijf Walther woningontruiming. Wanneer u een meubelstuk ziet dat u graag wilt hebben, bestel het dan snel. Anders loopt u een grote kans dat het al verkocht is. Wanneer wij uw bestelling ontvangen maken wij direct een afspraak met u in ons magazijn. Wanneer u op zoek bent naar nog meer retro vintage design meubels, dan bestaat de mogelijkheid om 30 minuten ongestoord winkelen te reserveren.

Retro design meubels van bekende merken en designers

De samenstelling van de collectie retro vintage design meubels bij Walther woninginrichting Zoetermeer verschilt sterk, omdat wij afhankelijk zijn van de aanvoer van meubels door ons moederbedrijf Walther woningontruiming Zoetermeer. De ene week hebben wij meubels van Ahrend, Chesterfield, Moooi, Edward van Vliet en Rolf Benz in de collectie, terwijl we de andere week meubels van Droog, Ngispen, Wieke Somers en Pastoe hebben.

Ook bijpassende accessoires bij Walther woninginrichting Zoetermeer

Niet alleen vindt u bij Walther woninginrichting Zoetermeer aantrekkelijk geprijsde retro vintage design meubels. Ook beschikken wij over een verrassend groot aantal bijpassende accessoires, die uw inrichting compleet maken. Denk hierbij aan beeldjes, keramiek, klokken, schilderijen, spiegels, vazen en unieke hanglampen en plafondlampen.

De voordelige winkel voor retro vintage design meubels

Bij Walther woninginrichting Zoetermeer vindt u uitsluitend op afspraak scherp geprijsde retro, vintage en design meubels. Bezoek voor het actuele aanbod onze webwinkels op Facebook, Instagram of Marktplaats