Retro Vintage Design meubels bij Low Budget Shoppen


Adres

Prismalaan-West 21
2665 PC Bleiswijk

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer
Retro vintage design meubels

Wekelijks wisselende collectie retro vintage design meubels

Steeds meer liefhebbers van retro, vintage of design meubels mogen wij in onze ruim en sober opgezette fysieke winkel van 750m2 in het centraal gelegen Zoetermeer verwelkomen. Niet alleen onze aantrekkelijke prijzen liggen hieraan ten grondslag, maar ook de vrijwel wekelijkse aanvoer van retro, vintage en design meubels maakt een bezoek beslist de moeite waard.

Thuis retro vintage design meubels zoeken en reserveren

Sinds kort beschikt Walther woninginrichting ook over en overzichtelijke webwinkel. In deze webwinkel plaatsen wij in principe alle retro vintage design meubels die wij nieuw hebben binnengekregen. Wanneer u een meubelstuk ziet dat u graag wilt kopen, dan kunt u dat via de website voor een periode van maximaal 3 dagen reserveren.

Retro design meubels van bekende merken en designers

De samenstelling van de collectie retro vintage design meubels bij Walther woninginrichting verschilt sterk, omdat wij afhankelijk zijn van de aanvoer van de meubels. De ene week hebben wij meubels van Ahrend, Chesterfield, Moooi, Edward van Vliet en Rolf Benz in de collectie, terwijl we de andere week meubels van Droog, Ngispen, Wieke Somers en Pastoe hebben.

Ook bijpassende accessoires bij Walther woninginrichting Zoetermeer

Niet alleen vindt u bij Walther woninginrichting aantrekkelijk geprijsde retro vintage design meubels. Ook beschikken wij over een verrassend groot aantal bijpassende accessoires, die uw inrichting compleet maken. Denk hierbij aan beeldjes, keramiek, klokken, schilderijen, spiegels, vazen en unieke hanglampen en plafondlampen.

De voordelige winkel voor retro vintage design meubels

Bij Walther woninginrichting vindt u scherp geprijsde retro, vintage en design meubels. Van vrijdag tot met zondag bent u met het hele gezin van harte welkom in onze ruim opgezette winkel en kunt u 24/7 onze webwinkel bezoeken. Tevens is het mogelijk buiten de vaste openingstijden een afspraak te maken