Verschil kringloop Pelgrimshoeve Walther woninginrichting


Adres

Prismalaan-West 21
2665 PC Bleiswijk

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer

Snuffelmarkt versus woninginrichting artikelen met ervaring Zoetermeer

Pelgrimshoeve kringloop voor Zoetermeer

Kringloopcentrum de Pelgrimshoeve in Zoetermeer is in de regio uitgegroeid tot een snuffelmarkt van formaat. In bepaalde opzichten is het een kleine versie van de nationaal bekende Bazaar in Beverwijk. Met één groot verschil, dat de goederen en spullen bij de Pelgrimshoeve Zoetermeer tweedehands artikelen zijn die men als kringloop Zoetermeer gratis krijgt aangeboden. Kringloop De Pelgrimshoeve Zoetermeer is wekelijks geopend op dinsdag en donderdag en periodiek ook op zaterdag. Het assortiment van de Pelgrimshoeve bestaat uit typische snuffelmarkt artikelen, die in kwaliteit onderling sterk verschillen.

Walther woninginrichting artikelen met ervaring specialist

Walther woninginrichting Zoetermeer is een bijzondere woonwinkel, die gespecialiseerd is in voordelige en kwalitatieve woninginrichtingsartikelen met ervaring. De woonwinkel in Zoetermeer is in tegenstelling tot de Pelgrimshoeve Zoetermeer geen kringloopcentrum. U kunt bij Walther woninginrichting dan ook geen inboedel brengen. Dat geldt ook voor het gratis op laten halen van uw inboedel. Bij Walther woninginrichting verschilt het assortiment wekelijks sterk. De reden hiervan is, dat wij van ons zusterbedrijf Walther woningontruiming wekelijks de goederen krijgen aangeboden, die tijdens woningontruimingen in die week zijn geselecteerd.

Openingstijden en assortiment Walther woninginrichting

Walther woninginrichting is een echte weekend woonwinkel, die geopend is van vrijdag 12.00 uur tot zondagmiddag 17.00 uur. Voor de exacte openingstijden zie de rubriek contact. De ruime opgezette 750 m2 grootte woonwinkel Zoetermeer is gevestigd op de eerste etage. U vindt bij ons de betere bankstellen, tafels, stoelen, kasten, dressoirs, bedden, eethoeken, bureaus, schilderijen, lampen, woonaccessoires, brocante, design en vintage spullen. Spullen waar wij twijfelen over de kwaliteit worden bij ons niet verkocht.

Kom dit weekend naar Walther woninginrichting en profiteer!

Bent u op zoek naar aantrekkelijk geprijsde woninginrichting artikelen met ervaring? Kom dit weekend langs en laat u verrassen door het grote en gevarieerde aanbod. Zit het artikel er niet bij? Laat het ons dan weten. Het assortiment van Walther woninginrichting verschilt per weekend sterk, omdat wij wekelijks woninginrichting artikelen krijgen aangeleverd. Walther woninginrichting Zoetermeer voor betaalbare en unieke wooninspiratie met ervaring. U bent van vrijdag t/m zondag van harte welkom. Gratis parkeren voor de deur.