Kringloopwinkel Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer


Adres

Prismalaan-West 21
2665 PC Bleiswijk

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer

Kringloopwinkels worden steeds populairder en duurder

De populariteit van de kringloopwinkel is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dit heeft alles te maken met het feit, dat de grote massa de kringloopwinkel heeft ontdekt en omarmd. Was de kringloopwinkel ‘oude stijl’ vaak gevestigd in een rommelig ogend pand. Vandaag de dag is de kringloopwinkel een georganiseerde winkel waar de goederen en artikelen tamelijk overzichtelijk worden gepresenteerd.

Kringloopwinkel profiteert van het milieu en de nieuwste woontrend

De kringloopwinkel heeft, dankzij het milieubewustzijn, de wind in de rug. Veel singles en jonge huishoudens beschouwen het als een sport om voor weinig geld mooie tweedehands spullen te kopen. Op deze wijze wordt het milieu minder belast, omdat er geen nieuwe grondstoffen en energie nodig zijn. Een nobel streven waar de mensen van Walther woninginrichting 100% achter staan! Bovendien is de woontrend voor het komende decennium de jaren 60, 70 en 80. Niets is mooier dan originele woninginrichtingsartikelen in uw woning te hebben die deze periode zelf hebben meegemaakt. En waar verwacht u deze woninginrichting artikelen te kunnen kopen? Natuurlijk in de kringloopwinkel Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs of Zoetermeer. In de praktijk blijkt dit echter niet meer te kloppen.

Het succes van de kringloopwinkel heeft ook haar keerzijde

Vanwege de grote belangstelling en de woontrend is bij vrijwel elke kringloopwinkel een schaarste aan kwalitatieve woninginrichtingsartikelen ontstaan. Steeds vaker horen wij van klanten dat er vandaag de dag ook artikelen worden aangeboden die een beetje te veel ervaring en levensjaren hebben opgedaan. Bovendien is het prijsniveau bij de kringloopwinkel aanzienlijk omhoog gegaan. Walther woninginrichting heeft dit probleem niet!

Walther woninginrichting voor woninginrichting artikelen met ervaring

Bij weekend woonwarenhuis Walther woninginrichting vindt u wekelijks een breed assortiment kwalitatieve woninginrichtingsartikelen met ervaring. In onze 750 m2 weekendwinkel op de eerste verdieping bieden wij voor een scherpe prijs goede spullen aan, die door ons zusterbedrijf Walther woningontruiming die week tijdens ontruimingen zijn geselecteerd. Kortom wekelijks hebben wij nieuwe voorraad.

Bent u op zoek naar aantrekkelijk geprijsde woninginrichting artikelen met ervaring? Kom dit weekend langs en laat u verrassen door het grote en gevarieerde aanbod. Zit het artikel er niet bij? Laat het ons dan weten. Het assortiment van Walther woninginrichting verschilt wekelijks sterk, omdat wij dagelijks woninginrichting artikelen krijgen aangeleverd.

Walther woninginrichting Zoetermeer voor betaalbare en unieke wooninspiratie met ervaring. U bent van vrijdag t/m zondag van harte welkom. Gratis parkeren voor de deur.