Kringloopwinkel Zoetermeer


Adres

Prismalaan-West 21
2665 PC Bleiswijk

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer
Kringloopwinkel Zoetermeer

Woninginrichting artikelen voor de prijzen van een kringloopwinkel

Bent u op zoek naar zeer aantrekkelijk geprijsde woninginrichting artikelen met ervaring? Kom dan beslist langs bij weekend woonwarenhuis Walther woninginrichting Zoetermeer. Bij ons vindt u de betere woninginrichting artikelen met ervaring voor prijzen, die soms lager liggen dan bij een kringloopwinkel Zoetermeer. Het assortiment van Walther woninginrichting Zoetermeer is zeer gevarieerd en heeft zowel aan jong als oud veel te bieden.
Zo vindt u in onze 750 m2 woonwinkel bankstellen, tafels, stoelen, kasten, dressoirs, bedden, eethoeken, bureaus, schilderijen, lampen, koelkasten, woonaccessoires en wasmachines voor prijzen die meestal aantrekkelijker zijn dan bij een reguliere kringloopwinkel Zoetermeer. En uw kinderen hoeven zich beslist ook niet te vervelen. Bij Walther woninginrichting Zoetermeer vindt u ook originele vintage kleding, speelgoed, boeken, cd’s en apparatuur met ervaring.

Brocante, design en vintage spullen

Originele artikelen uit de jaren zestig en zeventig zijn helemaal in. Bent u ook een liefhebber van woninginrichting artikelen uit deze periode? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u. Bij Walther woninginrichting vindt u wekelijks originele brocante, design en vintage spullen uit de jaren zestig, zeventig en tachtig, die een tweede leven verdienen. Bovendien krijgen wij wekelijks nieuwe spullen aangeleverd door ons dochterbedrijf Walther Woningontruiming.

Ervaar het verschil met een reguliere kringloopwinkel Zoetermeer

Bij Walther woninginrichting vindt u uitsluitend woninginrichting artikelen met ervaring, die uit woningontruimingen komen van ons dochterbedrijf Walther woningontruiming. Ook vindt u bij ons in beperkte mate artikelen die wij zelf selectief opkopen. Het assortiment van Walther woninginrichting verschilt wekelijks sterk, omdat wij wekelijks woninginrichting artikelen krijgen aangeleverd. Veel bezoekers weten dat en komen regelmatig terug.

Bent u op zoek naar betaalbare wooninspiratie met ervaring? U bent van vrijdag t/m zondag van harte welkom bij Walther woninginrichting Zoetermeer. U kunt bij ons gratis parkeren.

Bij Walther woninginrichting vindt u scherp geprijsde artikelen en spullen voor ‘in en om het huis’. Van vrijdag tot met zondag bent u met het hele gezin van harte welkom in onze ruim opgezette winkel en kunt u 24/7 onze webwinkel bezoeken. Tevens is het mogelijk buiten de vaste openingstijden een afspraak te maken om een gekocht artikel af te halen.