Kringloop Zoetermeer of Walther woninginrichting?


Adres

Prismalaan-West 21
2665 PC Bleiswijk

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer
Kringloop

Voor woninginrichting artikelen met ervaring Walther woninginrichting

Bent u op zoek naar woninginrichting artikelen met ervaring voor een scherpe prijs en kunt u deze bij geen enkele kringloop Zoetermeer vinden? Kom dit weekend dan langs bij Walther woninginrichting Zoetermeer. De bijzondere regionale woonwinkel voor artikelen met ervaring. Waarom? Bij Walther woninginrichting worden elk weekend alle woninginrichting artikelen te koop aangeboden, die door Walther woningontruiming tijdens de ontruimingen in die week zijn verzameld. Ook voor de medewerkers van Walther woninginrichting is het steeds een verrassing welke woninginrichting artikelen met ervaring we wekelijks krijgen aangeleverd. Vaak worden we aangenaam verrast door de hoge kwaliteit en diversiteit van de artikelen. Een bezoek aan ons 750 m2 woonwarenhuis is dan ook altijd de moeite waard.

Walther woninginrichting is geen kringloop Zoetermeer

Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. Walther woninginrichting is geen kringloop Zoetermeer. Wij halen geen goederen op en u kunt ook geen huisraad bij ons afleveren. Wij gaan uitsluitend voor kwalitatieve woninginrichting artikelen die afkomstig zijn van woningontruimingen en geselecteerd zijn door de mensen van Walther woningontruiming. Wij hebben dan de zekerheid, dat de kwaliteit hoog is en daar gaan wij voor. Incidenteel kopen wij ook artikelen op, wanneer de kwaliteit van een inboedel hoog is. Het assortiment woninginrichting artikelen met ervaring bij Walther woninginrichting is breed. Zo vindt u bij ons bankstellen, tafels, stoelen, kasten, dressoirs, bedden, eethoeken, bureaus, schilderijen, lampen, woonaccessoires, brocante, design en vintage spullen.

Kom dit weekend naar Walther woninginrichting en profiteer!

Bent u op zoek naar aantrekkelijk geprijsde woninginrichting artikelen met ervaring? Kom dit weekend langs en laat u verrassen door het grote en gevarieerde aanbod. Zit het artikel dat u zoekt er niet bij? Laat het ons dan weten. Het assortiment van Walther woninginrichting verschilt per week sterk, omdat wij wekelijks woninginrichting artikelen krijgen aangeleverd.

Walther woninginrichting Zoetermeer voor betaalbare en unieke wooninspiratie met ervaring. U bent van vrijdag t/m zondag van harte welkom. Gratis parkeren voor de deur.