Walther woninginrichting is geen kringloop Zoetermeer


Adres

Prismalaan-West 21
2665 PC Bleiswijk

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer
Kringloop Zoetermeer

Bij Walther woninginrichting vindt u nieuwe en gebruikte artikelen

Bent u in Zoetermeer op zoek naar betaalbare goederen en spullen die een tweede leven verdienen? Kom dan beslist eens langs bij Walther woninginrichting. Net als bij de Kringloop Zoetermeer vindt u in onze sober en ruim opgezette winkel, van maar liefst 750m2, spullen en goederen die in uitstekende staat verkeren. Het grote verschil met kringloop Zoetermeer is dat niet alleen de kwaliteit beter is, maar dat u bij Walther woninginrichting Zoetermeer ook scherp geprijsde nieuwe artikelen kunt kopen.

Walther woninginrichting Zoetermeer 750 m2 winkelplezier voor elk budget

De medewerkers van Walther woninginrichting Zoetermeer zijn er trots op, dat zij dankzij mond-tot-mondreclame steeds meer mensen mogen verwelkomen. Navraag leert, dat onze betaalbare prijzen in relatie tot de uitstekende kwaliteit van onze goederen en spullen hier aan ten grondslag liggen. Zo vindt u bij ons vrijwel nieuwe bankstellen, tafels, stoelen, eethoeken, schilderijen, lampen, koelkasten, wasmachines, kleding, speelgoed, boeken, cd’s en apparatuur. Maar ook kunt u bij Walther woninginrichting retro vintage en design meubelen kopen uit de jaren zeventig en tachtig. En natuurlijk altijd voor low budget prijzen!

Walther woninginrichting versus Kringloop Zoetermeer

Walther woninginrichting is gevestigd in het voormalige pand van Kringloop Restijl Zoetermeer Bleiswijk. Net als bij kringloop Restijl Zoetermeer kunt u bij Walther woninginrichting Zoetermeer mooie spullen en goederen kopen voor scherpe prijzen. Er zijn echter grote verschillen. Bij Walther woninginrichting Zoetermeer hebben wij er voor gekozen om uitsluitend kwalitatief goede spullen en goederen in ons assortiment op te nemen. Ook kunt u bij ons nieuwe artikelen kopen, wanneer wij deze zeer voordelig hebben kunnen inkopen. Kortom. Bij Walther woninginrichting Zoetermeer vindt u betere spullen en goederen dan bij Kringloop Zoetermeer Restijl.

Walther woninginrichting heeft een overzichtelijke webwinkel

Als u op zoek bent naar een bepaald artikel of meubelstuk adviseren wij u om wekelijks onze webwinkel te bezoeken. In onze webwinkel wordt wekelijks een selectie van artikelen geplaatst die nieuw zijn binnengekomen. Wanneer u een bepaald artikel wilt kopen kunt u dat voor maximaal 3 dagen via de website zelf reserveren.

Walther woninginrichting vaak zelfs voordeliger dan Kringloop Zoetermeer

Bij Walther woninginrichting vindt u scherp geprijsde artikelen en spullen voor ‘in en om het huis’. Van vrijdag tot met zondag bent u met het hele gezin van harte welkom in onze ruim opgezette winkel en kunt u 24/7 onze webwinkel bezoeken. Tevens is het mogelijk buiten de vaste openingstijden een afspraak te maken om een gekocht artikel af te halen.