Walther woninginrichting is geen kringloop Zoetermeer


Adres

Rokkeveenseweg-Zuid 180
2718 ER Zoetermeer

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer
Kringloop Zoetermeer

Bij Walther woninginrichting vindt u gebruikte en soms nieuwe artikelen

Bent u in Zoetermeer op zoek naar betaalbare woninginrichting artikelen die een tweede leven verdienen en in uitstekende staat verkeren? Kijk dan op een van de webwinkels van Walther woninginrichting Zoetermeer die u kunt vinden op Facebook, Instagram en Marktplaats. Het grote verschil met kringloop Zoetermeer is dat niet alleen de kwaliteit beter is, maar dat u bij Walther woninginrichting Zoetermeer incidenteel ook scherp geprijsde nieuwe artikelen kunt kopen. Dit is het meestal het geval wanneer we een bedrijfsontruiming hebben.

Bij Walther woninginrichting Zoetermeer artikelen voor elk budget

De medewerkers van Walther woninginrichting Zoetermeer zijn er trots op, dat zij dankzij mond-tot-mondreclame steeds meer klanten mogen verwelkomen. Navraag leert, dat onze aantrekkelijke prijzen in relatie tot de uitstekende kwaliteit van onze artikelen hier aan ten grondslag liggen. Zo vindt u bij ons vrijwel o.a. nieuwe bankstellen, tafels, stoelen, eethoeken, schilderijen, lampen, koelkasten en wasmachines. Maar ook kunt u bij Walther woninginrichting Zoetermeer retro, vintage en design meubelen kopen uit de jaren zeventig en tachtig. En natuurlijk altijd voor low budget prijzen!

Walther woninginrichting Zoetermeer heeft overzichtelijke webwinkels

Als u op zoek bent naar een bepaald artikel of meubelstuk adviseren wij u om wekelijks onze webwinkels te bezoeken die u kunt vinden op Facebook, Instagram en Marktplaats. In onze webwinkels worden wekelijks woninginrichting artikelen geplaatst die nieuw binnengekomen zijn. Wanneer u een woonartikel gevonden heeft dat u graag wilt hebben bestel of koop dit dan snel, want steeds meer bezoekers van Facebook, Instagram en Marktplaats weten onze populaire webwinkels te vinden.

Kopen op afspraak en mogelijkheid voor 30 minuten ongestoord winkelplezier

Heeft u belangstelling voor nog meer woninginrichting artikelen? Maak dan een afspraak voor 30 minuten ongestoord winkelplezier. Voorwaarde is altijd: Van tevoren een afspraak maken! Heeft u geen afspraak, dan kunnen en mogen wij u niet helpen!