Kringloop Bleiswijk (Walther woninginrichting) verhuisd


Adres

Rokkeveenseweg-Zuid 180
2718 ER Zoetermeer

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer
Kringloop Bleiswijk

Walther woninginrichting Bleiswijk is verhuisd naar Zoetermeer

Walther woninginrichting is niet langer gevestigd in het voormalige pand van Kringloop Restijl Bleiswijk. Ons bedrijf heeft gekozen voor een andere formule, die meer bij deze tijd past. Onze woninginrichting artikelen kunt u voortaan thuis vanuit uw ‘luie’ stoel bezichtigen in een van onze digitale webwinkels op Facebook, Instagram en Marktplaats. Ziet u een 2e hands artikel waar u naar op zoek bent, dan kunt u dat direct bestellen / kopen en bent u andere potentiële kopers voor. Bent u op zoek naar nog meer artikelen, dan kunt u een afspraak maken voor 30 minuten ongestoord winkelplezier.

Het assortiment van Walther woninginrichting Zoetermeer nieuwe stijl komt voor een deel overeen met de oude opzet. Ook bij Walther woninginrichting Zoetermeer kunt u scherp geprijsde gebruikte artikelen en goederen kopen. Echter de kwaliteit van de artikelen en goederen is bij Walther woninginrichting Zoetermeer aanmerkelijk hoger. Naast gebruikte artikelen en goederen kunt u van tijd tot tijd ook zeer voordelig geprijsde nieuwe artikelen kopen. Dit laatste is het geval wanneer we uiterst voordelig een faillissementspartij hebben kunnen opkopen.

Collectie brocante design vintage spullen uit de jaren zeventig en tachtig

Zoals reeds aangegeven komt het assortiment van Walther woninginrichting Zoetermeer voor een deel overeen met de voormalige kringloop Bleiswijk. Alleen de fysieke ruimte is een stuk kleiner, omdat u uitsluitend kunt kopen op afspraak. Dankzij de wekelijkse aanvoer van meubelen en het aantal verkopen wisselt de collectie sterk. Bezoek daarom wekelijks een van onze digitale webwinkels opFacebook, Instagram en Marktplaats wanneer u op zoek bent naar een specifiek meubelstuk of woningaccessoire.

Kwaliteit woninginrichting artikelen ligt stuk hoger dan bij de kringloop Bleiswijk

Bij Walther woninginrichting Zoetermeer vindt u scherp geprijsde gebruikte artikelen en spullen voor ‘in en om het huis’. Bezoek daarom wekelijks een van onze digitale webwinkels. Ziet u een artikel waar u naar op zoek bent, dan kunt u dat digitaal bestellen / kopen.

Kopen op afspraak en mogelijkheid voor 30 minuten ongestoord winkelplezier

Heeft u belangstelling voor nog meer woninginrichting artikelen? Maak dan een afspraak voor 30 minuten ongestoord winkelplezier. Voorwaarde is altijd: Van tevoren een afspraak maken! Heeft u geen afspraak, dan kunnen en mogen wij u niet helpen!