Kringloop Bleiswijk wordt Walther woninginrichting


Adres

Prismalaan-West 21
2665 PC Bleiswijk

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer
Kringloop Bleiswijk

Walther woninginrichting in pand voormalige Kringloop Bleiswijk

Kringloop Restijl Bleiswijk is gestopt met haar activiteiten als regionale kringloop in Bleiswijk. In het voormalige pand van kringloop Bleiswijk komt nu een vestiging van Walther woninginrichting. Het assortiment van Walther woninginrichting komt voor een deel overeen met dat van de voormalige kringloop Bleiswijk. Ook bij Walther woninginrichting kunt u scherp geprijsde gebruikte artikelen en goederen kopen. Echter de kwaliteit van de artikelen en goederen is bij Walther woninginrichting aanmerkelijk hoger. Naast gebruikte artikelen en goederen kunt u van tijd tot tijd ook zeer voordelig geprijsde nieuwe artikelen kopen. Dit laatste is het geval wanneer we uiterst voordelig een faillissementspartij hebben kunnen opkopen.

Collectie brocante design vintage spullen uit de jaren zeventig en tachtig

Zoals reeds aangegeven is het assortiment van Walther woninginrichting Zoetermeer Bleiswijk aanzienlijk breder dan dat van de Kringloop Bleiswijk. Zo hebben wij in onze ruim opgezette winkel van 750m2 plaats vrijgemaakt voor brocante, design en vintage spullen uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Liefhebbers kunnen hier spreekwoordelijk hun hart ophalen. Dankzij de wekelijkse aanvoer van meubelen en het aantal verkopen wisselt de collectie sterk. Toch hoeft u wekelijks niet naar onze zaak te komen wanneer u op zoek bent naar een specifiek meubelstuk of accessoires. Walther woninginrichting beschikt over een webwinkel waarin wekelijks de nieuwste artikelen en goederen geplaatst worden. Wanneer u het meubelstuk ziet dat u zoekt, kunt u dit via de website voor maximaal 3 dagen reserveren.

Walther woninginrichting heeft veel meer te bieden dan kringloop Bleiswijk

Bij Walther woninginrichting Zoetermeer Bleiswijk vindt u scherp geprijsde nieuwe en gebruikte artikelen en spullen voor ‘in en om het huis’. Kom dit zelf eens ervaren. Van vrijdag tot met zondag bent u met het hele gezin van harte welkom in onze ruime en sober opgezette winkel. Geeft u er de voorkeur aan om zich eerst via het internet te oriënteren kan dat ook. Onze webwinkel is 24/7 open. Tevens is het mogelijk buiten de vaste openingstijden een afspraak te maken om een gereserveerd artikel af te halen.