Chesterfield bank de ultieme Engelse meubelstijl


Adres

Prismalaan-West 21
2665 PC Bleiswijk

Openingstijden
Alleen nog geopend op afspraak
Kringloopwinkel Zoetermeer
Chesterfield bank

Een Chesterfield bank met levenservaring

Wanneer u van een robuuste kwalitatieve bank met een perfect zitcomfort houdt, dan moet u beslist kiezen voor een lederen Chesterfield bank. Dit Engelse stijlicoon onder de meubels is te herkennen aan een terugkerend ruitenpatroon in de leuning en zitting met een knoop op elke hoek van de ruit. Tevens is een Chesterfield bank meestal aan de voorzijde genageld. Zoals al aangegeven is een traditionele Chesterfield bank uitgevoerd in leer. Vandaag de dag is een Chesterfield bank ook verkrijgbaar in bekledingen van stof en zijde. De echte liefhebbers van een Chesterfield bank vinden dit afbreuk doen aan de kwaliteit en uitstraling van het merk Chesterfield, omdat de levensduur aanzienlijk korter is.

Chesterfield bank verkrijgbaar als 2-zits, 3-zits en hoekbank

Walther woninginrichting Bleiswijk Zoetermeer krijgt met grote regelmaat traditionele en originele Chesterfield banken met levenservaring aangeleverd van haar zusterbedrijf Walther woningontruiming. Elke Chesterfield bank die wij in ons assortiment opnemen is van leer en in een goede staat. Zo kunt u als klant bij Walther woninginrichting voor een uitstekende prijs / kwaliteitverhouding een originele Chesterfield bank kopen, die een sieraad is voor uw huiskamer. U kunt bij ons kiezen uit een 2-zits Chesterfield bank, een 3-zits Chesterfield bank en een Chesterfield hoekbank. Bent u op zoek naar een specifieke Chesterfield bank? Laat het ons dan weten. Wij informeren u dan direct zodra we een dergelijke bank binnenkrijgen.

Wij kopen ook uw gebruikte lederen Chesterfield bank op

Bent u van plan om uw huidige lederen Chesterfield bank te verkopen? Wij komen als Chesterfield specialist graag bij u langs wanneer uw Chesterfield bank nog in goede staat verkeerd. U kunt ons 7 dagen per week telefonisch bereiken op telefoon 06 – 1517 9315.

Bent u op zoek naar een gebruikte lederen Chesterfield bank? Kijk dan beslist onder de rubriek meubelen van www.walther-woninginrichting.nl